MØLLER NICOLAISEN design er etableret i 2002 og drives som et enkeltmandsfirma. Langt de fleste opgaver klares "i huset".

Andre opgaver løses sammen med et velfungerende netværk af samarbejdspartnere, som sætter os i stand til at håndtere meget store opgaver indenfor et bredt arbejdsfelt og på tværs af de forskellige medier.

Rødderne ligger i arkitekt- og designfaget generelt. Og opgaverne spænder meget vidt indenfor grafisk form. Målet med løsningerne er imidlertid altid det samme: At tilføre resultatet en solid kvalitet, hvor budskaber ikke forsvinder i dumsmarte stilelementer, men tydeliggøres gennem en faglig og kompetent behandling. Grafik er et sprog, der har en opgave: Nemlig at visualisere indholdet og fortælle noget om afsenderen. Næsten alle projekter finder derfor den endelige form via en tæt dialog med kunder og samarbejdspartnere gennem forløbet.

MNd leverer grafisk arbejde på alle fronter og niveauer. Fra enkel dtp-bistand til total produktion af tryksager eller webløsninger. Det brede arbejdsområde sikrer helhed på tværs af medier, langtidsholdbarhed og konsekvens i resultaterne.